Yogaterapi

Felicia Thorell är dipl. yogaterapeut (2012) utbildad vid MediYoga Institutet i Stockholm för Göran Boll.

Jag är ansvarsförsäkrad och internationellt certifierad av IAYT – The International Association of Yogatherapists C-IAYT

En individuell session yogaterapi innebär att vi tillsammans ser över din hela livssituation och att du får ett yogiskt helhetsperspektiv på ditt mående, din eventuella sjukdom eller personliga utveckling.

Konsultationen bottnar i en holistiskt syn på människan och med chakrasystemet som verktyg får du en förståelse för hur dina erfarenheter påverkar hela dig.  Konsultationen tillsammans med din egen praktik ger kraftfulla verktyg för ökad självinsikt, hälsa och framgång. Yogaterapi syftar till att kultivera det friska, stärka ditt inflytande över din hälsa och lyfta perspektivet bortom symtomlindring, mot medvetenhet om din livsväg.

Du får ett individuellt anpassat yogaprogram som jag lär ut och du sen arbetar vidare med hemma i vanligtvis sex veckor. Därefter återkopplar vi för uppföljning. Om du känner behov av att träffas regelbundet erbjuds ett lägre pris. En första session pågår ca 90 minuter. Vid uppföljning 60 minuter. Vi träffas på Salve hälsocenter, Krukmakargatan 3 i Stockholm.

yogaterapiFörsta besöket: 1200:- inkl. material (90 min)

Uppföljning: 800:-  (60 min)

Vänligen kontakta mig för att boka en tid!

 

Röster om yogaterapin

“Yesterday was terrific, thank you. I was really pleased to add our little Yoga route to my daily list and am determined to build a practice on it … So…now a ‘streak’ of 1. 🏆 It’s a start. A happy beginning. 🙏

“Det känns bra med yogan och jag tycker att jag överlag mår bättre nu.”

“Tack Felicia! Det kändes väldigt bra idag och jag ser framåt mot att inleda denna resa och på vart den kan ta mig.”

“Det har gått bra med yogan, jag kände mig mycket lugnare och mer harmonisk. Magen och matlusten kom igång och ångesten försvann. Jag tyckte i början att det var svårt att komma ner i varv hemma på mattan ensam, och att verkligen slappna av och koppla bort. Även att sjunga mantran var inte så enkelt hemma ensam.”

“Tack för fint möte igår. Det ger kraft och påminner om att jag, mitt i allt, måste försöka hitta min egen riktning. Känns som om det finns en dörr till att öppna, en egen, bredvid allt som jag inte kan påverka utan “bara” måste försöka förhålla mig till…”

“Tack för samtal och övningar igår. Det kändes väldigt bra och hjälpte mig att hitta riktningen igen. För den finns ju där, jag vet vad jag vill och vad jag behöver, men ibland tappar man tråden. Nu ska jag försöka hålla i den.”

“Tack Felicia och tack också för sessionen härom dagen. Det hjälper mig att hitta spåret igen, känner verkligen att yogan är en stark länk till det som bär. Fint att ses och vill gärna återkoppla igen vid ett senare tillfälle.”

“Tack,  jag mår bra, mycket tack vare mediyogaprogrammet jag fått av dig :)! Jag gör det varje morgon och mår såå bra sedan!”

“Stort tack för den excellenta sammanfattningen och alla fina instruktioner. Ska bli spännande detta!” 

“Hej Felicia! Jag har slutat göra yogan. Mår dock bättre i största allmänhet. Gör ibland andningsövningarna.”

“Tack för en givande session! Det började hända saker redan efter ett par dagar.”

“Varmt tack för sessionen. Det gav mig mycket, känner att jag gärna vill öppna mig för det yogan har att ge. Ditt sätt att visa hur, stärkte mig och gjorde mig glad. Det var fint att ses. Tack också för det omsorgsfulla programmet. Jag tror att jag kommer att kunna arbeta mycket mer målinriktat när jag har det att följa.”