Röster

Röster om Inner stories yoga:

“Jag trodde inte alls att jag skulle gilla yoga. Och jag hade en föreställning om att man måste vara frisk och vig för att kunna delta. Därför blev jag glad när jag såg att det fanns medicinsk yoga som alla kan delta i.”

Du som lärare är inspirerande och inkännande och ger plats åt alla deltagare och kan möta och se alla personligheter fantastiskt bra. Man lyssnar automatiskt på din röst som också anpassas perfekt efter de olika övningar vi gör. Det känns som om man har kontakt med dig fast man blundar mest hela tiden och det beror väl på att du “ser” alla i gruppen så att det känns följsamt hela tiden under passet.

“Passen är olika men alla ger sitt både mentalt och kroppsligt. En del övningar är bara sköna att utöva och en del är mer utmanande även om de kan verka enkla minsann 😉 Ibland känns det inte som om man har gjort nånting under ett pass men ändå känner man en stor effekt i kroppen. Det är bra att man efter passen kan passa på att fråga om saker man undrar över och prata en stund över en kopp te om man vill.

Jag känner att jag är mjukare i kroppen nu, har mindre ont och kan lättare försätta mig i “vila” när jag behöver och är uppe i varv. Jag använder en del övningar och andningstekniker i vardagen när jag behöver, så yogan finns med mig även utanför passen.  Jag mår helt enkelt bättre sedan jag började yoga och nu har det blivit ett behov 🙂

Måste också ge alla övriga deltagare jag stött på på de olika passen lite kred för att det inte infinner sig nån tävlingssituation utan att alla respekterar allas förutsättningar, de är alla goa personer!”

“Det är väldigt behagligt att lyssna på Dig . Du är tydlig – lugn. Passen är väl genomförda. Efteråt får vi i samband med att vi dricker te tillfälle att tala om vad som hänt under passet och saker vi undrar över . Teknik osv. Du verkar också lycklig över att få delge oss din kunskap. Du har ett inre leende . ” 

“Stort tack för en fantastisk yoga”