Mantra

Adi Mantra

Vi sjunger mantran, och använder rösten, därför att ljudfrekvenser har en förmåga att påverka vår inre och yttre miljö. Yogiska mantran är en teknologi där rösten, andningen och tungans rörelser i gommen och på läpparna skickar specifika koder till hjärnan via nervsystemet och det subtila energisystemet.

Du tonar in dig i yogapasset med ett vackert mantra som yogiskt sätter dig i förbindelse med din inre vägledning och skapar en stödjande gyllene länk mellan dig och alla lärare som tidigare praktiserat yoga på detta sätt i tid och rum. Det fungerar samtidigt som en betingad reflex där kropp och sinne minns tidigare yogapass och svarar med en hormonell respons som underlättar din träning.

Du strävar efter att sjunga hela mantrat på en utandning. Vi upprepar detta tre gånger, men i din egen träning kan du egentligen upprepa mantrat så många gånger du vill. Syftet med mantrat är att det ska hjälpa dig att komma i kontakt med dig själv, din kreativitet och visdom. Du för samman handflatorna, gnuggar, och pressar tummarna in mot bröstbenet i bönemudra. Du tar ett djupt andetag in och ut, andas sen in och sjunger mantrat på utandningen.

images-1

Ong Namo Guru Dev Namo

Jag hälsar min inre visdom och låter den vägleda mig igenom passet

Music for Ong Na Mo