Yogaterapi

 

 

Felicia Thorell, dipl. yogaterapeut utbildad vid MediYoga Institutet i Stockholm (Göran Boll).

Jag är ansvarsförsäkrad och internationellt certifierad av  IAYT – The International Association of Yogatherapists

En individuell session yogaterapi innebär att vi tillsammans ser över din hela livssituation och att du får ett yogiskt helhetsperspektiv på ditt mående och eventuella sjukdom.

Konsultationen bottnar i chakrasystemet som diagnosverktyg och en förståelse för hur dina erfarenheter påverkar hela dig, också fysiskt.  Tillsammans med yogans syn på medvetandet får du kraftfulla verktyg för ökad självinsikt och hälsa.

Du får ett individuellt anpassat mediyogaprogram som jag lär ut och du sen arbetar vidare med hemma i vanligtvis sex veckor. Därefter återkopplar vi för uppföljning. Om du känner behov av att träffas igen erbjuds ett lägre pris. En första session pågår ca 90-120 minuter. Vid uppföljning 60 minuter. Vi träffas på Salve hälsocenter, Krukmakargatan 3 i Stockholm.

 

Förmediyoga yogaklinikensta besöket 1200:- inkl. textmaterial (90-120 min)

Uppföljning: 800:-  (60 min)

Vänligen kontakta mig för att boka en tid!

Felicia: mediyoga@innerstories.se

 

 

 

Röster om yogaterapin:

”Tack för fint möte igår. Det ger kraft och påminner om att jag, mitt i allt, måste försöka hitta min egen riktning. Känns som om det finns en dörr till att öppna, en egen, bredvid allt som jag inte kan påverka utan ”bara” måste försöka förhålla mig till…”

”Tack för samtal och övningar igår. Det kändes väldigt bra och hjälpte mig att hitta riktningen igen. För den finns ju där, jag vet vad jag vill och vad jag behöver, men ibland tappar man tråden. Nu ska jag försöka hålla i den.”

”Tack Felicia och tack också för sessionen härom dagen. Det hjälper mig att hitta spåret igen, känner verkligen att yogan är en stark länk till det som bär. Fint att ses och vill gärna återkoppla igen vid ett senare tillfälle.”

”Tack,  jag mår bra, mycket tack vare mediyogaprogrammet jag fått av dig :)! Jag gör det varje morgon och mår såå bra sedan!”

”Stort tack för den excellenta sammanfattningen och alla fina instruktioner. Ska bli spännande detta!” 

”Tack för en givande session! Det började hända saker redan efter ett par dagar.”

”Varmt tack för sessionen. Det gav mig mycket, känner att jag gärna vill öppna mig för det yogan har att ge. Ditt sätt att visa hur, stärkte mig och gjorde mig glad. Det var fint att ses. Tack också för det omsorgsfulla programmet. Jag tror att jag kommer att kunna arbeta mycket mer målinriktat när jag har det att följa.”